NIHON Sport Belux
Kwaliteit in Martial Arts
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Peer. Wij zijn een specialist in de traditionele en moderne martial arts en we verkopen en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat je als sporter, vereniging of sportschool nodig hebt; van recreant tot topatleet!
Wij zijn de Belux distributeur van o.a. adidas martial arts, Hayabusa, Elevation, Throwdown, Stroops MMA en Suples. Stuk voor stuk mondiale topmerken!
Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk NIHON. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer. Zij hebben na 2 jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is . De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon zal de ontwikkeling en uitbreiding van het productengamma stelselmatig opdrijven om u een nog grotere keuze te geven en u nog meer flexibiliteit te geven gecombineerd met een uitstekende service.
Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan al in kleine aantallen; ook met adidas producten!
Cafe 't Elfde gebod
Praatcafé 't Elfde Gebod
Praatcafé 't Elfde Gebod bij Filip en Eveline. Gezellig genieten van een drankje in de zaak of op het terras met uitzicht op de prachtige Sint-Tillokerk. Met onze 17 volksspelen verveelt men zich nooit. Vergaderzaaltje beschikbaar voor verenigingen, feestjes of clubs.
Stad Izegem
Sport.Vlaanderen